Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΦΑΤΑ MEΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ ...




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.


*ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ Ο ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΖΑΡΙΦ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΑΛ ΣΑΜΠΑΧ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
*ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΡΙΑΝΤ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ.
*ΠΡΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ Ο ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΑΓΙΕΝΤ.
*Ο ΙΡΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΕ ΤΑ ΗΑΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΣΥΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΜΠΟΥ ΜΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΗΑΕ.
*ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΖΑΡΙΦ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΡΟΥΧΑΝΙ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΑΝ.
*ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.
*Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΧΕΙΝΤΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
*Ο ΧΕΙΝΤΕΝ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com