Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

"Κόκκινο πανί" η ..."κόκκινη κάρτα" του Α/ΓΕΝ στους ιατρούς - Η ανακοίνωσή τους και η απάντηση ...




Αντιδράσεις προκάλεσε το δημοσίευμα του Onalert για την “κόκκινη κάρτα” που έβγαλε ο Α/ΓΕΝ σε ιατρούς οι οποίοι απέρριψαν την αίτηση μετάβασης τέκνου ανώτατου απόστρατου αξιωματικού για θεραπεία στο εξωτερικό. Η αίτηση έγινε αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια θεραπείας από το ιατρικό προσωπικό του ΠΝ αλλά και ιατρούς εκτός ναυτικού. 

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ με ανακοίνωσή του “στηρίζει τους εν ενεργεία στρατιωτικούς ιατρούς” και υποστηρίζει ότι αν και καταβάλλουν προσπάθεια δεν μπορούν να βρουν σε ποια περίπτωση αναφερόμαστε.

Να τους βοηθήσουμε λοιπόν:

•Το όνομα του ανώτατου αξιωματικού  δεν το αποκαλύπτουμε γιατί δεν έχουμε την άδειά του.Αλλά μην γελιόμαστε  είναι πολύ εύκολο να το βρουν απευθυνόμενοι στους συναδέλφους τους που εξέτασαν την περίπτωση του παιδιού . Δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις και το γνωρίζουν αυτό.


•Η συντεχνιακή συνδικαλιστική στήριξη δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να βοηθά κάποιος τον κλάδο του. Πριν λοιπόν την έκδοση ανακοινώσεων συμβουλεύουμε τους συντάκτες της να ενημερωθούν πάραυτα για το τι ειπώθηκε από πλήθος στελεχών του ΠΝ στην επαφή που είχε πριν μερικές ημέρες ο Α/ΓΕΝ μαζί τους. Τα όσα ακούστηκαν ως παράπονα για τα νοσοκομεία και την εξυπηρέτηση που έχουν μάλλον θα πρέπει να μας προβληματίσουν όλους μας και πρώτους όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για τους ιατρούς. Ας αναμένουν και την αυριανή ομιλία που έχει προγραμματίσει ο Α/ΓΕΝ προς τους υπαξιωματικούς ώστε να “κάνουμε ταμείο παραπόνων” γενικώς. Παράπονα που υπάρχουν για όλα τα στρατιωτικά νοσοκομεία και για τα οποία δεν ευθύνονται οι ιατροί . Αλλά έχουν και αυτοί ευθύνες για πολλά και αυτά . 

•Η ανακοίνωση στήριξης των ιατρών βγήκε την ίδια ημέρα που το Onalert αποκάλυψε τη “μουρμούρα” που υπάρχει για την αναβολή - απαλλαγή που δόθηκε σε τηλεοπτικό σεφ. Να αναμένουμε καποια ανακοίνωση και γι΄ αυτό το θέμα;

Για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει την ανακοίνωση του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ μπορεί να το κάνει πατώντας ΕΔΩ 












onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com