Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ...



Συνεχίζεται η απεργία στα πανεπιστήμια.....



Οριστικά χάνεται το εξάμηνο για τους φοιτητές αφού οι πανεπιστημιακοί αποφάσισαν νέες κινητοποιήσεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η ταλαιπωρία των φοιτητών θα συνεχιστεί αφού δεν δεήθηκε η κυβέρνηση να λύσει τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε.
Σε νέα 48ωρη απεργία, την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΜΠ.
Την Τετάρτη θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση, προκειμένου να επανακαθορίσουν τη στάση τους.
Οι διοικητικοί του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπως και αυτοί του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, βρίσκονται στη 13η εβδομάδα των απεργιακών τους κινητοποιήσεων και είχαν ήδη προγραμματίσει 48ωρη απεργία για σήμερα και την Τρίτη.
Ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, είχε θέσει, ήδη από την περασμένη εβδομάδα, ως ημερομηνία-ορόσημο για να μην χαθεί το εξάμηνο, τη σημερινή.
Όσο για κάποιους "καλοθελητές" που "πετάνε την μπάλα στην εξέδρα" για να φορτώσουν το φιάσκο στον Πελεγκρίνι, θυμίζουμε ότι δεν μοιράζει λεφτά ο κ.Πελεγκρίνης, και ούτε ψηφίζει τους νόμους.









defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com