Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ "ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ"



Άραγε είναι ένας τρόπος καταπολέμησης του υποσιστισμού ή ακόμη ένα διατροφικό σκάνδαλο;

Το "μπιφτέκι του σωλήνα" είναι γεγονός! Και μάλιστα... δε στερείται γεύσης!
Έτσι τουλάχιστο, λένε, οι γευσιγνώστες Χάνι Ρούτζλερ και Τζος Σκόνγουολντ, οι οποίοι το δοκίμασαν στο Λονδίνο, οπου και κατασκευάστηκε.
Την ώρα της δοκιμής η Ρούτζλερ είπε: "Το περίμενα να είναι πιο μαλακό. Έχει μια ένταση στην γεύση. Είναι κοντά σ' εκείνη του κρέατος αλλά δεν είναι τόσο ζουμερό. Του λείπουν το αλάτι και το πιπέρι".
Ο άλλος κριτικός, Τζος Σκόνγκουολντ είπε: "Η αίσθηση της γεύσης είναι αυτή του κρέατος. Μου λείπει το λίπος, το βρίσκω πολύ λείο αλλά σε γενικές γραμμές μοιάζει με μπέργκερ".
Οι παρασκευαστές του μπιφτεκιού Φράνκεστάιν πιστεύουν ότι με το δημιούργημά τους θα καλυφθούν οι παγκόσμιες ανάγκες για πρωτείνη χωρίς να χρειάζεται να θυσιάζονται ολόκληρα κοπάδια αγελάδων.
Ο δημιουργός του μπιφτεκιού - Φράνκενστάϊν, καθηγητής Μά είπε: "Είναι μια πολύ καλή αρχή".
Πώς παρασκευάζεται το μπιφτέκι "του σωλήνα"
Η παρασκευή του μπιφτεκιού του σωλήνα κοστίζει 289.000 ευρώ!
Έχει χρώμα γκρι και υφή σαν του καλαμαριού
Παρασκευάζεται από βλαστοκύτταρα από τους μύες αγελάδων, τα οποία "τεντώνονται" κατά κάποιο τρόπο, και ψιλοκόβονται με παρασκευασμένο λίπος.
Άραγε είναι ένας τρόπος καταπολέμησης του υποσιστισμού ή ακόμη ένα διατροφικό σκάνδαλο;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com