Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Πουλόβερ "φίρμες" στο στρατό - 22 ευρώ πληρώνουν όσοι δεν το επιστρέφουν για να πάρουν απολυτήριο!!!




Μπορεί στις αποθήκες του στρατού να έγινε θαύμα και να βρέθηκαν τελικά πουλόβερ και σαγιονάρες για να δοθούν στους νεοσύλλεκτους αυτής της ΕΣΣΟ. Ωστόσο οι απολλυόμενοι που για οποιοδήποτε λόγο έχασαν το πουλόβερ τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους, για να πάρουν απολυτήριο πρέπει να το πληρώσουν 22 ευρώ! Προφανώς θα είναι...μάρκα!

Όπως λένε στο Onalert αρκετοί στρατιώτες που πήραν απολυτήριο προσφατα κλήθηκαν να καταβάλλουν τα 22 ευρώ για το ...χαμένο πουλόβερ, το οποίοι έχει γίνει είδος πολυτελείας. Προφανώς το σύστημα από δω και πέρα έτσι θα λειτουργεί με “ανακύκλωση” πουλόβερ και πιθανότα κι άλλων ειδών ένδυσης για τους στρατιώτες.

Το ζητούμενο είναι να μην επιβαρυνθούν ούτε ευρώ παραπάνω οι οικογένειες των στρατιωτών που κάνουν τη θητεία τους. Αν για να γίνει αυτό χρειάζεται η “ανακύκλωση” ας την οργανώσουμε σωστά τουλάχιστον μέχρι να βγούμε από τη κριση. Και βέβαια μην χρεώνουμε σε τιμές...φίρμας το πουλόβερ που για οποιοδήποτε λόγο ένας στρατιώτης μπορεί να έχασε ή να κατέστρεψε.

Οι οικογενειακοί προϋπολογιμοί έχουν αρνητικό πρόσημο και η θητεία ενος παιδιού αποτελεί επιπλέον βάρος που πολλοί γονείς δυσκολεύονται ή δεν μπορούν να σηκώσουν.

Δεν είναι πια μυστικό ότι πάρα πολλοί στρατιώτες μας δεν παίρνουν άδεια γιατί δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τα εισιτήριά τους. 

Το ζήτημα λοιπόν είναι να βοηθηθούν οι στρατιώτες και οι οικογένειές τους να περάσει η θητεία όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για την τσέπη τους. 








onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com