Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Προειδοποίηση Μαξίμου σε νεοδημοκράτες βουλευτές...



Προειδοποίηση Μαξίμου σε νεοδημοκράτες βουλευτές.

Στα κεραμίδια έχει ανέβει ένα διόλου ευκαταφρόνητο τμήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ αντιδρώντας στις πιέσεις που δέχεται ώστε να ψηφίζει μέτρα με τα οποία διαφωνεί και εν γένει στην στάση του Μεγάρου Μαξίμου.
Δεν είναι τυχαίο ότι την προηγούμενη εβδομάδα κατά την συζήτηση του κρίσιμου πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στη Βουλή γύρω στους 80 γαλάζιους βουλευτές επισκέφθηκαν το γραφείο του πρώην αρχηγού του κόμματος, Κώστα Καραμανλή, στον οποίο και μετέφεραν την… αγωνία τους για την πορεία της παράταξης.
Είναι γεγονός ότι η ΝΔ αντιμετωπίζει εσωτερικό πρόβλημα όμως οι βουλευτές γνωρίζουν ότι έχουν τα χέρια τους δεμένα, καθώς το Μαξίμου απειλεί με πρόωρες εκλογές.
Ο Αντ. Σαμαράς έβαλε τον γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο να προειδοποιήσει τους βουλευτές «να μην παίζετε με την αποφασιστικότητα του Σαμαρά» για να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες σε επόμενες δύσκολες ψηφοφορίες.
Στον Μπαλτάκο απάντησε ο Νικήτας Κακλαμάνης σχολιάζοντας πως η κυβέρνηση δεν πρέπει να παίζει με τις αντοχές των βουλευτών.

rizopoulospost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com