Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση...





Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου, με δύο ποσοστιαίες μονάδες, καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse RC για την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 21% έναντι 19% της Ν.Δ., ενώ τρίτο κόμμα παραμένει η  Χρυσή Αυγή με 13%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 6,5%, το ΚΚΕ με 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4% και η Δημοκρατική Αριστερά με 3%.
Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων παραμένει το προβάδισμα των δύο ποσοστιαίων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ που λαμβάνει ποσοστό 23,5% έναντι 21,5% της Ν.Δ. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 14,5%, το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, το ΚΚΕ με 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η Δημοκρατική Αριστερά με 3,5%.


newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com