Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

«Κύριε Σαμαρά, τελειώσατε»...!!!


Μήνυμα προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικα ότι ο πολιτικός χρόνος της τρικοματικής κυβέρνησης τελείωσε έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος. 


 
«Είτε τα βρείτε, είτε δεν τα βρείτε απόψε, καληνύχτα σας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας και δήλωσε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να αναλάβει τις τύχες της χώρας.

«Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφής. Ένας χρόνος ψέματα, εκβιασμοί και βαρβαρότητα. Φτάνει πια! Ο λαός μίλησε. Η πλατεία Συντάγματος στέλνει μήνυμα ανατροπής» είπε κατά την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα σε τούτη εδώ την πλατεία ο λαός μας στέλνει το μήνυμα στους έντρομους εντολοδόχους της τρόικας. Ο πολιτικός σας χρόνος τελείωσε. Τη Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο την κατακτήσαμε με θυσίες. Δεν θα σας αφήσουμε να την πάρετε πίσω» πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνθηκε προς τον πρωθυπουργό λέγοντας:
 

«Κ. Σαμαρά, τελειώσατε. Τε-λει-ώ-σα-τε! Είτε τα βρείτε, είτε δεν τα βρείτε απόψε, καληνύχτα σας. Μόνο αφήστε παρακαλώ στη θέση τους τα ασημικά που απέμειναν, γιατί δεν σας ανήκουν. Ανήκουν στον ελληνικό λαό».

Βατερλό του Σαμαρά η ΕΡΤ

«Αυτό είναι η κοινή πεποίθηση, το τελεσίδικο μήνυμα από τον αγώνα της ΕΡΤ και το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που σαρώνει όλη την Ελλάδα» είπε ο κ. Τσίπρας υποστηρίζοντας ότι μόνο η Χρυσή Αυγή έχει απομείνει σύμμαχος του κ. Σαμαρά.

Αναφερόμενος στο θέμα της ΕΡΤ, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει το σκοτάδι» και προειδοποίησε ότι «με τη Δημοκρατία δε παίζουν σε αυτό το τόπο».

«Το πραξικόπημα του κ. Σαμαρά στην ΕΡΤ, ο αποκεφαλισμός χιλιάδων εργαζομένων αλλά και του δικαιώματος του Έλληνα πολίτη στην ενημέρωση, ανέδειξε τα όρια της πολιτικής των μνημονίων και της κυβέρνησης Σαμαρά. Και από την άλλη, όμως, ανέδειξε τις τεράστιες δυνατότητες του λαϊκού κινήματος, να αλλάξει την πορεία της καταστροφής» είπε.

«Ο κ. Σαμαράς έπεσε στην παγίδα του ψεύτικου success story του. Είδε τον εαυτό του, στον ακροδεξιό του καθρέφτη, ως μεγάλο Ναπολέοντα των μνημονίων. Και δεν είδε, ούτε πρόβλεψε, το Βατερλό που του προετοίμαζαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και η μεγάλη πλειοψηφία το λαού μας» πρόσθεσε.

«Το μαύρο, όμως, στην οθόνη, η φίμωση του δημόσιου σήματος γεννά ανατριχίλα σε κάθε δημοκρατικό πολίτη. Το δημόσιο σήμα σε μια κυρίαρχη χώρα παύει να εκπέμπει μονάχα όταν έρχονται ξένα στρατεύματα κατοχής να τη καταλάβουν ή όταν η δημοκρατία μπαίνει σε γύψο» συμπλήρωσε.

Ο κ. Τσίπρας είπε για την κυβέρνηση ότι «πηγαίνουν από φιάσκο σε φιάσκο» και δεν έχει νόημα «να συγκρίνει κανείς ένα χρόνο μετά τις εκλογές τα λόγια με τα έργα τους. «Τώρα πια όλοι ξέρουμε! Το ψέμα και ο εκβιασμός έχει κοντά ποδάρια. Τώρα πια ο λαός μας δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Τώρα πια ο λαός μας καταλαβαίνει πως αν τους αφήσουμε να συνεχίσουν, η κατηφόρα δεν θα έχει τέλος» δήλωσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος»

 
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της χώρας. «Ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλει και μπορεί να τα καταφέρει. Και θα τα καταφέρει! Δηλώνουμε έτοιμοι να δώσουμε μαζί με το λαό τη μάχη για την αποτροπή της καταστροφής» είπε.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα, έχει στελέχη που ξέρουν και μπορούν να μάχονται και να οργανώνουν, έχει αγωνιστές , θέληση «τη σοβαρότητα, το ηθικό φορτίο, το δημοκρατικό πολιτισμό, το DNA του διαλόγου. Έχουμε τους εργαζόμενους του χεριού και του πνεύματος». 

«Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πρώτα θα πληρώνονται οι συντάξεις και οι μισθοί. Πρώτα θα εξασφαλίζεται φαγητό, νερό, ρεύμα και φαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους ανθρώπους και μετά θα ξεπληρώνουμε τους τόκους, τα πανωτόκια και τους τοκογλύφους» τόνισε.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε, μεταξύ άλλων, για τη νέα «σεισάχθεια», τη διαγραφή χρεών και απαγόρευση πράξεων αναγκαστικής είσπραξης για όσους διαβιούν κάτω από το όριο φτώχιας, την ανακούφιση από φορολογία και χρέη προς το κράτος, την εγγυημένη πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά πρώτης ανάγκης. 

Απευθυνόμενος δε στον πρωθυπουργό είπε: «Το θέμα δεν είναι η φιλολογία των μεταρρυθμίσεων», συμπληρώνοντας «Σήμερα η πρώτη και καλύτερη μεταρρύθμιση που έχει ανάγκη ο τόπος είναι να φύγει η σημερινή κυβέρνηση της καταστροφής. Η κυβέρνηση που υπονομεύει τη δημοκρατία. Να απαλλαγεί ο τόπος από την ακροδεξιά βαρβαρότητα. Η καλύτερη μεταρρύθμιση είναι η να δοθεί ο λόγος στο λαό».

«Στη συμμαχία του μαύρου εμείς αντιτάσσουμε την συμμαχία της δημοκρατικής αντίστασης, της πατριωτικής αλλαγής, της κοινωνικής και πολιτικής ανατροπής» δήλωσε ο κ. Τσίπρας και προειδοποίησε ότι «οι μέρες που θα ακολουθήσουν δεν θα είναι εύκολες μέρες». 

«Οι σειρήνες του αποπροσανατολισμού θα οργιάσουν στους δέκτες της ιδιωτικής τηλεόρασης. Οι εκβιασμοί και οι απειλές αυτή τη φορά θα είναι δυο φορές πιο ξεδιάντροποι απ’ ότι πέρυσι. Όμως θα τα καταφέρουμε. Ο λαός μας δε θα τους φοβηθεί. Θα εμπιστευτεί τη δική του δύναμη και θα δικαιωθεί» κατέληξε. 

Newsroom ΔΟΛ
communenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com