Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

"Κωσταράκος για υφυπουργός Άμυνας" - Το νέο "καυτό σενάριο" του καλοκαιριού...



Το πιο “καυτό σήριαλ” των επόμενων ημερών θα είναι ο ανασχηματισμός και το τι προκύψει απ΄ αυτόν για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Και μπορεί πολλοί να κατηγορούν τους δημοσιογράφους για την δημιουργία σεναρίων ,από το τι δημοσιεύεται στο διαδίκτυο προκύπτει ότι όλοι τα...αγαπούν.

Η πληροφορία για “παραίτηση” του Α/ΓΕΕΘΑ μέσα στην νύχτα προκάλεσε ήδη τα πρώτα επεισόδια του σήριαλ. Αν και εγκαίρως η είδηση διαψεύστηκε πολλά άρχισαν να γράφονται για την πιθανότητα “υπουργοποίησης” του Κωσταράκου. Άλλο σενάριο που έχει γραφτεί και δεν έχει διαψευστεί. 

Ήδη λοιπόν έχουν αρχίσει να γράφονται σχόλια για την “είδηση της παραίτησης” με την επισήμανση ότι μπορεί να αποδειχτεί...προφητική. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά είναι πρόωρα αν και ο ανασχηματισμός προσδιορίζεται για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Και βέβαια θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να κλείσει η υπόθεση της ΕΡΤ στην αυριανή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών . Μετά απ΄ αυτό θα αρχίσει να “τρέχει” ο ανασχηματισμός.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ πάντως σήμερα συνοδευόμενος από το Διοικητή ΒΣΣ Αντιστράτηγο Βερίγο Ζαχαρία, επιβαίνει σε αεροσκάφος C-130 της ΠΑ από όπου και παρακολουθεί άσκηση αερομεταφορές και ρίψης λόχου αλεξιπτωτιστών με την ονομασία "ΒΕΛΟΣ 1". .onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com