Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...



ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ....ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΙΣΩ ΟΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...ΠΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ....



Απέρριψαν τη νέα πρόταση Σαμαρά οι δύο κυβερνητικοί εταίροι - Προέβλεπε ειδικό εκκαθαριστή και άμεση μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος
- Προτείνει ο ειδικός εκκαθαριστής να ορίσει επιτροπή διακομματικής επιτροπής για την ΕΡΤ
- Σκοπός της επιτροπής σύμφωνα με τον Α. Σαμαρά η πρόσληψη μικρού αριθμού εργαζομένων
- Η πρόταση Μαξίμου μιλάει για άμεση μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος στην ΕΡΤ
- Καλεί Βενιζέλο και Κουβέλη να έχουν στάση ευθύνης για να μην μπει σε περιπέτειες η χώρα
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΜετά τον αναβρασμό που έχει προκαλέσει το κλείσιμο της ΕΡΤ τόσο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας όσο και σε διάφορα κοινωνικά στρώματα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μία προσπάθεια να εκτονωθεί η κρίση κατέθεσε την πρότασή του για την ΕΡΤ.
Ωστόσο, αυτή η πρόταση απορρίφθηκε ουσιαστικά τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΔΗΜΑΡ. Συγκεκριμένα η Ιπποκράτους απαντά πως "το ΠΑΣΟΚ έχει δημόσια διατυπώσει τη θέση του, με απόλυτη σαφήνεια. Η δήλωση του κ.Σαμαρά δεν συνιστά ανταπόκριση σ΄αυτά που έχει πει το ΠΑΣΟΚ".
Στο ίδιο μήκος κύματος και η απάντηση της ΔΗΜΑΡ η οποία μέσω συνεργατών του Φώτη Κουβέλη αναφέρει πως δεν έχει αλλάξει τίποτα για εμάς μετά τη νέα πρόταση Σαμαρά.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ:
«Είναι γνωστό ότι ο Υπουργός Οικονομικών, λόγω της κατάργησης της ΕΡΤ Α.Ε., έχει ήδη ορίσει για το σκοπό αυτό ειδικό διαχειριστή.
Προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει, προτείνω:
1. Ο ειδικός εκκαθαριστής να ορίσει άμεσα προσωρινή επιτροπή ευρείας διακομματικής αποδοχής με σκοπό την πρόσληψη μικρού αριθμού εργαζομένων, ώστε να αρχίσει αμέσως η μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης.
2. Έχει ήδη κατατεθεί από την κυβέρνηση στη Βουλή νομοσχέδιο για την ίδρυση νέου φορέα δημόσιας τηλεόρασης. Το νομοσχέδιο αυτό μπορεί να ψηφιστεί αμέσως την επόμενη εβδομάδα.
3. Αναμένω αντίστοιχη στάση ευθύνης από τους πολιτικούς αρχηγούς, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η συνεργασία μεταξύ μας, να συνεχιστεί η θετική πορεία της οικονομίας και να αποφευχθούν περιπέτειες για το λαό μας»
Σχεδόν ταυτόχρονα με την κατάθεση της συγκεκριμένης πρότασης, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ υπεραμύνθηκε της απόφασής του για κλείσιμο της αμαρτωτής όπως χαρακτήρισε την ΕΡΤ.
Υπογράμμισε πως κάποιοι "έβριζαν την ΕΡΤ ως φασιστική και ο Αλέξης Τσίπρας την έλεγε εργαλείο προπαγάνδας για την μνημονιακή κυβέρνηση. Τώρα όλοι αυτοί κόπτονται για την ΕΡΤ".
Σε μία ομιλία που έμοιαζε ομιλία προεκλογικού αγώνα, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως "κάθε φορά που κάποιος πήγαινε κάτι να αλλάξει στην ΕΡΤ, συνασπιζόταν εναντίον του μια συντεχνία συμφερόντων…Δεν είχαμε ΕΡΤ δεν είχαμε δημόσια τηλεόραση...Τα προνόμια και η σπατάλη τέλος…Ο λαός πρέπει να πιστέψει ότι έχεις και τα κότσια και την βούληση για να τα βάλεις με τους προνομιούχους και τις συντεχνίες".
Ο κ. Σαμαράς δείχνοντας την στάση που προτίθεται να κρατήσει έκλεισε την ομιλία του στην ΟΝΝΕΔ με τρία μηνύματα:
- Οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με νέα δυναμική. Δεν έχουμε το δικαίωμα να συμβιβαστούμε με εκβιασμούς
- Μπορούμε να βρούμε λύση και να ξεκινήσει ο νέος οργανισμός ραδιοτηλεόρασης, ακόμη και με μεταβατική φάση.
- Η εντολή του λαού είναι να τα αλλάξουμε όλα και κυρίως να γκρεμίσουμε τα κάστρα της αδιαφάνειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com