Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Εισαγγελέας στην ΕΡΤ για έλεγχο εφ’ όλης της ύλης...




«Από το Υπουργείο Οικονομικών – διάδοχο της ΕΡΤ, εστάλη σήμερα επιστολή προς την αρμόδια Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, με την οποία ζητείται η διερεύνηση της τυχόν τέλεσης ποινικών αδικημάτων, ως προς την προμήθεια εξοπλισμού, τις αναθέσεις παραγωγών και τις συμβάσεις έργου για παροχή υπηρεσιών δημοσιογραφικών και άλλων».
Με αυτήν την ανακοίνωση, το Υπουργείο Οικονομικών προχωρά στον καθολικό διαχειριστικό – οικονομικό έλεγχο στην ΕΡΤ, ένας έλεγχος που αφορά στις διαδικασίες προμήθειας εξοπλισμού και ανάθεσης παραγωγών, όσο και στις αμοιβές δημοσιογράφων και λοιπών συνεργατών.
defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com