Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΣΚΛΗΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΠO ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ένα δεύτερο Oλοκαύτωμα»



Από το στρατόπεδο του Άουσβιτς στην Πολωνία τόπο μαρτυρίου για τους εβραίους κατά τη διάρκεια του Β΄ΠΠ ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu σε μια συναισθηματική όσο και  σκληρή ομιλία απεύθυνε προειδοποίηση προς όλες τις κατευθύνσεις, ειδικά όμως προς το Ιράν  ότι το Ισραήλ θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει ακόμη ένα ολοκαύτωμα  και να υπερασπίσει την ακεραιότητα του έναντι οποιασδήποτε απειλής.


Ο Netanyahu βρέθηκε στο πρώην ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης με την ευκαιρία των εγκαινίων ενός νέου χώρου μνήμης του ολοκαυτώματος .
«Οι σύμμαχοι γνώριζαν για το ολοκαύτωμα καθώς εκείνο εξελισσόταν στην Ευρώπη. Καταλάβαιναν απόλυτα τι γινόταν στα στρατόπεδα θανάτου. Τους ζητήθηκε να κάνουν κάτι, θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι αλλά δεν έκαναν», είπε μεταξύ άλλων ο Netanyahu στην ομιλία του για να συνεχίσει απευθύνοντας σαφή προειδοποίηση  προς τους πάντες υπονοώντας όμως εμμέσως πλην σαφώς το Ιράν και την Χεζπμολάχ:
«Για εμάς τους εβραίους το μάθημα είναι ξεκάθαρο: Δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς ξανά εμπρός σε νέες απειλές για την εξαφάνιση του λαού μας. Δεν πρέπει να κρύψουμε τα κεφάλια μας κάτω από την άμμο, και να αφήσουμε άλλους να κάνουν τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνουμε εμείς. (σ.σ. δε θα περιμένουμε τους Αμερικανούς να κτυπήσουν το Ιράν, θα το κάνυομε εμείς πρώτοι)
Από εδώ, από αυτό το μέρος που αποτελεί ζωντανή μαρτυρία ότι κάποτε επιχείρησαν να μας αφανίσουν, εγώ, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ του εβραϊκού κράτους  λέω σε όλα τα έθνη του κόσμου:  Το κράτος του Ισραήλ θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει ένα δεύτερο ολοκαύτωμα».
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός του Ισραήλ αναφέρθηκε στους αρνητές του ολοκαυτώματος:
«Εάν υπάρχουν αρνητές του ολοκαυτώματος ας έρθουν εδώ στο block 27 και ας δουν το ένα όνομα μετά το άλλο», είπε ο Netanyahu αναφερόμενος ουσιαστικά στον πρόεδρο του Ιράν Mahmoud Ahmadinejad ο οποίος έχει χαρακτηρίσει το ολοκαύτωμα ως ψευδές.
Την Τετάρτη και απατώντας ο  Netanyahu σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την απειλή από το Ιράν είπε:
« Πρόκειται για ένα καθεστώς το οποίο κατασκευάζει πυρηνικά όπλα, έχοντας δηλώσει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί τον αφανισμό των 6 εκατ. εβραίων. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να γίνει. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ξανά ένα δεύτερο ολοκαύτωμα».
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com