Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αναποδογύρισε τεθωρακισμένο και τον καταπλάκωσε – ΒΙΝΤΕΟ και Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας...




Στο πένθος βυθίστηκαν το πρωί της Τρίτης οι Ένοπλες Δυνάμεις. Ένας στρατιώτης, ένα παιδί 20 ετών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το άρμα μάχης Μ 113 που οδηγούσε ο φαντάρος (ΠΝ) Ε.Κ., ανατράπηκε στις 05:50 τα ξημερώματα στο δρόμο από Συκάμινο προς Ωρωπό, έπεσε σε χαράδρα δυο μέτρων και τον καταπλάκωσε. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 20χρονου Στάθη, ο πατέρας του Κυριάκος και η μητέρα του Νάνσυ. Ενημερώθηκαν από τον διοικητή του νεαρού φαντάρου για το γεγονός που βυθισε στη θλίψη τις Ενοπλες Δυνάμεις και κλήθηκαν στο 401 για να παραλάβουν τη σορό του παιδιού τους. 

Οπως δήλωσε στο Newsit η χαροκαμένη μάνα του άτυχου πεζοναύτη, Νάνσυ Κρόκου "από το Υπουργείο δε μας έχουν ενημερώσει. Μόνο ο διοικητής του παιδιού μας ενημέρωσε οτι έγινε ατύχημα. Οδηγούσε το άρμα, ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε σε ένα χαντάκι. Το παιδί μου ήταν φαντάρος και είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Νοέμβριο, τώρα τον Αυγουστο θα απολυόταν.
Με σπασμένη φωνή είπε μια τελευταία κουβέντα πριν κλείσει το τηλέφωνο "έστειλα το παιδί μου φαντάρο και μου το έφεραν στο νεκροκρέββατο".

Η γειτονιά του νεαρού Στάθη στο Αλιβέρι έχει βυθιστεί στη θλίψη. Ο 20χρονος ήταν ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Κρόκου. Ο 16χρονος αδελφός του και η 9χρονη αδελφή του ακομη δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που έχει συμβεί. 

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ριξει το πόρισμα των Ενόπλων Δυνάμεων.
politikologia1.gr
Το σημείο όπου ο άτυχος στρατιώτης προσπάθησε να σταματήσει το άρμα
Το σημείο όπου ο άτυχος στρατιώτης προσπάθησε να σταματήσει το άρμα

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως το τεθωρακισμένο βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας. 

Στο μοιραίο τεθωρακισμένο βρισκόταν την ώρα του δυστυχήματος άλλος ένας στρατιώτης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. 
Η χαράδρα όπου έπεσε το τεθωρακισμένο
Η χαράδρα όπου έπεσε το τεθωρακισμένο

Το άρμα μάχης συμμετείχε σε φάλαγγα οχημάτων του 575ου Τάγματος Πεζοναυτών και πήγαινε στο λιμάνι του Ωρωπού για μπει σε αρματαγωγό και να συμμετάσχει στην άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.

Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβη ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος για να συντονίσει τις έρευνες. 
Κομμάτια από τα δισκόφρενα του Μ 113
Κομμάτια από τα δισκόφρενα του Μ 113


Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος.



newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com