Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ 1,5 ΕΚΑΤ. ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!


Η Ελλάδα φαίνεται πως είναι χώρα gay friendly και γι΄ αυτό είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός για ομοφυλόφιλους τουρίστες.....


 Ήδη ο διεθνής οργανισμός IGLTA θεωρεί την Ελλάδα σημαντική αγορά για την ομοφυλόφιλη κοινότητα και εκτιμά ότι φέτος η χώρα μας θα προσελκύσει 1,5 εκατ. ομοφυλόφιλους και λεσβίες που θα δαπανήσουν γύρω στο 1,7 δισεκ. ευρώ!
Ο IGLTA κατατάσσει την ελληνική τουριστική αγορά στην 11η θέση στις προτιμήσεις των gay τουριστών με προοπτική να ανέβει κατά πολύ στην κατάταξη δημοφιλίας. Ο αντιπρόεδρος του οργανισμού Κλάρκ Μάσαντ που βρέθηκε στο Travel Trade Athens 2013, εκτίμησε πως ειδικά η Αθήνα με τις κατάλληλες κινήσεις και την διοργάνωση εκδηλώσεων σε συνεργασία με τον οργανισμό μπορεί να αποκτήσει σπουδαίες προοπτικές στην αγορά LGBT. Ο Δήμαρχος Αθηναίος θεωρεί ότι τέτοιου τύπου στρατηγικές συνεργασίες προγραμματίζονται για τα ειδικά κοινά της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς…


 RizopoulosPost 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com