Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΠΑΣΟΚ για χρεοκοπία: Να κοιτάτε τα χάλια σας!!!!!



«Να κοιτάτε τα χάλια σας» απαντά....


 ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ για το θέμα με τον κίνδυνο χρεοκοπίας που αντιμετωπίζει το κόμμα μετά και τη δέσμευση των τελευταίων ευρώ στους λογαριασμούς του.
Η Ιπποκράτους σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αποφεύγει να τοποθετηθεί επί της ουσίας, επαναλαμβάνει για ακόμη μία φορά ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει τοποθετηθεί δημόσια και ανοικτά για τα θέματα αυτά» και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν έλεγχο στα οικονομικά τους.
Παράλληλα, ανοίγει πυρ κατά των ΜΜΕ συμβουλεύοντας τα να… κοιτάξουν την «καμπούρα» τους!
Ολόκληρη η ανακοίνωση-απάντηση του ΠΑΣΟΚ:
«Συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται επίμονα με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και ανακυκλώνουν σενάρια περί «εκκαθάρισης», κοκ.
Το ΠΑΣΟΚ έχει τοποθετηθεί δημόσια και ανοικτά για τα θέματα αυτά, στις τελευταίες συνεδριάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου του και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Όσα αποφασίστηκαν ήδη εφαρμόζονται.
Υπάρχουν όμως δύο εκκρεμότητες:
Πρώτον, περιμένουμε απάντηση στην πρόσκλησή μας προς όλα τα κόμματα να κάνουν έλεγχο των οικονομικών τους, με έγκυρες ελεγκτικές εταιρείες και να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα.
Δεύτερον, το ίδιο προφανώς ισχύει για κάποια μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται συστηματικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. Και ως προς την οικονομική τους κατάσταση και ως προς την καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων τους».troktiko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com