Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Στο Ισραήλ τον Ιούνιο ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.....

Με τον ισραηλινό ομόλογό Μοσέ Γιααλόν, του θα συναντηθεί τον Ιούνιο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, για την περαιτέρω σύσφιξη των διμερών σχέσεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος όπως συμφώνησαν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας.




Κατά την 25λεπτη επικοινωνία τους οι δύο υπουργοί συζήτησαν θέματα αμυντικής και στρατιωτικής συνεργασίας - σχετικά με τη διεξαγωγή κοινών ασκήσεων, την ανταλλαγή αντιπροσωπειών κλπ- ενεργειακής ασφάλειας και γενικότερα της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, με αφορμή την κατάσταση στη Συρία και τις επιπτώσεις σε γειτονικά κράτη, όπως τον Λίβανο και την Ιορδανία.
Της τηλεφωνικής επικοινωνίας- τον συντονισμό της οποίας είχε ο Ισραηλινός πρέσβης στην Αθήνα 'Αριε Μέκελ- είχε προηγηθεί ευχαριστήρια επιστολή του Ισραηλινού υπουργού προς τον Έλληνα ομόλογο του, για τη συμβολή του τελευταίου στην προώθηση των διμερών σχέσεων στον αμυντικό τομέα.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com