Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

Γκάλης: Ήταν συγκλονιστικό για εμένα…Ο Νίκος Γκάλης σε συνέντευξή του στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", αναφέρθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ΚΑΕ Άρης για να τον τιμήσει, όπως και στον Ολυμπιακό, ενώ εξήγησε γιατί δεν ασχολήθηκε με την πολιτική, παρότι του έκαναν σοβαρές προτάσεις...


-Πέρασαν ημέρες απ’ την εκδήλωση όπου σας τίμησε ο Άρης. Ηρεμήσατε;
"Ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου, και ευχαριστώ και πάλι όλους όσοι βοήθησαν και όλο τον κόσμο που ήρθε. Ήταν κάτι συγκλονιστικό για ‘μένα, αποδείχθηκε ότι ο κόσμος δεν ξεχνά. Πιστεύω ότι έφυγε και αυτός ευχαριστημένος, όπως κι εγώ, ήταν μια όμορφη βραδιά που ξύπνησε αναμνήσεις".

-Είπατε ότι "κάλλιο αργά παρά ποτέ"...
"Το είπα γιατί έτσι είναι. Εγώ δεν πίεσα ποτέ κανέναν, και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ποτέ δεν επρόκειτο να το κάνω. Ευχαριστώ λοιπόν τη νέα διοίκηση του Άρη που έκανε αυτή την ωραία εκδήλωση, που με τίμησε, ευχαριστώ και όλους τους συμπαίκτες μου και αντιπάλους, εκείνης της εποχής, που ήρθαν, ακόμη κι αυτούς που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να έρθουν, όπως ο Μενεγκίν ή ο Οστρόφσκι, ή και ο Φάνης ο Χριστοδούλου. Άνθρωποι είμαστε, κάτι μπορεί να συμβεί".

-Στις δηλώσεις σας μετά την εκδήλωση είπατε ότι είστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Άρη για να βοηθήσετε την ομάδα από κάποιο πόσο ή με κάποιον τρόπο. Έχει ωριμάσει αυτή η σκέψη για να επιστρέψετε στο προσκήνιο;
"Δεν θέλω να κάνω κάτι για να φανεί ότι το κάνω. Θα συζητήσουμε με τον Άρη και θα δούμε τι θα είναι καλύτερο για όλους και κυρίως για την ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της, γίνεται μία νέα προσπάθεια και η διοίκηση αποτελείται από καλούς και νέους ανθρώπους".

- Κάποιος θα αναρωτηθεί: Πώς, με τέτοια ανταπόκριση και αγάπη απ’ τον κόσμο, δεν έχει διεκδικήσει μια παρουσία στην πολιτική σκηνή της χώρας, όπως έκαναν κάποιοι συναθλητές σας ή άνθρωποι του αθλητισμού;
"Στο παρελθόν μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις, αλλά είναι γνωστό ότι δεν μου ταιριάζει τέτοιος ρόλος -έτσι πιστεύω, τουλάχιστον. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει στη χώρα απ’ το πόστο που μπορεί. Εμένα το αντικείμενό μου ήταν το μπάσκετ. Έχω την άποψη μου για την πολιτική, αλλά δεν θα ήθελα να γίνω επαγγελματίας σε κάτι που δεν μου ταιριάζει. Όποιος πληρώνεται για κάτι είναι επαγγελματίας, δεν είναι;".
 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr