Κυριακή 19 Μαΐου 2013

"Εκσυγχρονίζουμε την εξωτερική μας πολιτική"...




Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, υπογράφει  άρθρο στο “Βήμα” με τίτλο “η ελληνική διπλωματία πέρα από την κρίση” το οποίο επιχειρεί να δικαιολογήσει την πολιτική ενδοτισμού και υποχωρητιότητας που ακολουθείτει έναντι της Τουρκίας.

 Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος διετέλεσε διπλωμάτης καριέρας (τρομάρα του...), αναφέρεται στις "δράσεις" που έχουν δρομολογηθεί από την πλευρά του νεοκλασσικού της Βασιλίσσης Σοφίας, για τον "εκσυγχρονισμό" όπως τον χαρακτηρίζει, της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, και μεταξύ άλλων σχολιάζει τα εξής:
“Η Ελλάδα του 21ου αιώνα δεν είναι η Ελλάδα του βαλκανικού χθες. Είναι η Ελλάδα της Ευρώπης. Είναι η χώρα του δημοκρατικού πολιτισμού, του κράτους δικαίου, της ανοιχτής οικονομίας, της διάκρισης των εξουσιών και της πολιτισμικής  ανεκτικότητας”, τονίζει ο Έλληνας ΥΠΕΞ.
Το τι σημαίνει αυτός ο "εκσυγχρονισμός της εξωτερικής πολιτικής" τον έχουμε ζήσει στο πετσί μας τόσο καιρό. Οι τουρκικές φρεγάτες βολτάρουν στην Ραφήνα και τα τουρκικά  μαχητικά έχουν κάνει εναέριο σύνορο τον 28ο Μεσημβρινό στην μέση του Αιγαίου...
Εκτός και αν εννοεί "εκσυγχρονισμό" την λατρεία που επιδεικνύει το ΥΠΕΞ για τους ισλαμιστές σφαγείς της Συρίας...
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com