Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...



Προειδοποίηση πως τα προηγμένα όπλα που παρέχονται στη Συρία από την Ρωσία ενδέχεται να καταλήξουν στα χέρια οντοτήτων που θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον του Ισραήλ, απηύθυνε το Σάββατο η υπουργός Δικαιοσύνης...του εβραϊκού κράτους, Τζίπι Λίβνι.

«Τα όπλα θα μπορούσαν να φτάσουν σε άλλους στη Συρία ή το Λίβανο και να χρησιμοποιηθούν κατά του Ισραήλ», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Λίβνι, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο Ραδιόφωνο του Στρατού.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι η Ρωσία απέστειλε στη Δαμασκό ένα φορτίο πυραύλων τύπου Yakhont, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για πλήγματα κατά πλοίων
fimotro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com