Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Αν είχα μπροστά μου έναν άνεργο θα του έβρισκα δουλειά!!!




ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Αν είχα μπροστά μου έναν άνεργο θα του έβρισκα δουλειά


«Όσο τηρούμε τα μέτρα που έχουμε υποσχεθεί, δεν υπάρχει ενδεχόμενο νέων μέτρων», διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση. «Φέτος καλύψαμε το κενό και δεν μειώσαμε τις συντάξεις του ΟΑΕΕ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και του χρόνου», σημείωσε ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν δέχεται τον όρο τεχνοκράτης.
Σε υποθετική ερώτηση δημοσιογράφου αν είχε μπροστά του έναν άνεργο τι θα του έλεγε, ο κ. Στουρνάρας απάντησε ότι αρχικά θα προσπαθούσε να του βρει δουλειά: «Έχουμε 2,5 δις στο ταμείο που αποσκοπούν στη μετεκπαίδευση και την εύρεση εργασίας. Υπάρχει ελπίδα», τόνισε χαρακτηριστικά λέγοντας ότι βλέπει πτώση του ποσοστού ανεργίας από το 2014 και μετά.
Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com