Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Παίρνει προαγωγές μόνο με τις γέννες - Τα απίθανα του νόμου περί Ιεραρχίας του Βενιζέλου.


Ο νόμος περί ιεραρχίας και προαγωγών του Ε.Βενιζέλου έχει σίγουρα “θέμα”. Και μάλιστα μεγάλο. Το παράδειγμα που μας έστειλε στρατιωτικός είναι ενδεικτικό. Και δείχνει ότι είναι ένας νόμος που πραγματικά όπως γράφει…κάνει θαύματα.
Η καταγγελία όπως έφθασε στο Onalert:



Θαυματα γίνονται με τον Νομο περι Ιεραρχίας και προαγωγών Νν.3883/2010: Απ οτι πληροφορηθηκαμε προήχθη πολυτεκνη γυναίκα Υπλγος του Οικονομικού στο βαθμό του Λγου (Ο) με τα εξής κριτήρια: 

1ον Εχει υπηρετησει απο Νοεμβριο 2007 έως και Νοεμβριο 2012 που ήταν Υπλγος μόνο σε Μονάδα στη Λάρισα και διαστημα μικρότερο από 16 μηνες, καθως τους υπόλοιπους μηνες βρίσκονταν σε άδειες κυησεως. 

2ον Τοποθετειται συνεχως μετα τις αδειες κυησεως μόνο στη Φρουρα συμφερόντων της στη Λάρισα και ο ένας χρονος διοικησεως που απαιτούνταν για να προαχθει συμπληρωθηκε πριν την εναρξη της καθε άδειας κυησεως. 

3ον Σε αυτο το διαστημα δεν ανελαβε θεση ευθυνης λόγω του οτι θα εβγαινε σε αδεια κυησεως, όταν επεστρεφε.

Απο τα παραδοξα του Νομου περι ιεραρχίας είναι οτι παραμένει αρχαιοτερη από τους συμμαθητες της που προηχθησαν μαζί της, οι οποιοι υπηρετησαν και τα 5 αυτά χρόνια σε δυσκολες μεταθέσεις και σε θεσεις βαρυτητας και ευθύνης. Η σειρα αρχαιοτητας παραμένει λόγω της σειρας αποφοιτησης απο την Σχολή και η οποία ακολουθει τον Αξκο στην σταδιοδρομία του!! Δηλαδή εαν ησουν τυχερός και ειχες καλη αποφοιτηση στη Σχολη, αυτό θα σε ακολουθει ειτε δουλεψεις ειτε όχι!

Αραγε ετσι εκτιμά την Αξιοκρατία στο στρατευμα το ΓΕΣ;
Εαν η Δνση την τοποθετησει Δντρια και εχει υφιστάμενους συμμαθητες θα τους διατάζει χωρις να εχει αναλάβει καθηκοντα σε θεση ευθύνης όπως Δχστρια Χρηματικου;
Ποια είναι τα κινητρα που δίνει το ΓΕΣ στους αποφοιτησαντες Αξκους με χαμηλη σειρα αρχαιοτητας από τη Σχολή;
Μηπως χρειάζεται αλλαγη ο Νομος περι Ιεραρχίας και προαγωγών, ωστε να προαγονται οι καλυτεροι και οι παραγωγικοι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com