Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Συγχαρητήρια Σβόμποντα στον Καμίνη...




Αλλή μία επίθεση κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, αυτή την φορά από τον πρόεδρο της ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα,  ο οποίος απέστειλε επιστολή υποστήριξης προς το δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη. 


Δηλαδή πολύ απλά, στηρίζει την απόφαση του λαθροδημάρχου Καμίνη, να μην διανεμηθεί σισσύτιο στους άπορους Έλληνες, που οι Ευρωπαίοι ομόλογοί του οδήγησαν την πατρίδα μας σε αυτή την κατάσταση.
 
Ο κ. Σβόμποντα εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς το δήμαρχο Αθηναίων, διότι κράτησε «σθεναρή στάση στην απόπειρα του ακροδεξιού εξτρεμιστικού κόμματος να διαχωρίσει την κοινωνία σε Έλληνες και μη».
 
Όπως επισημαίνει, «το να έχει κάποιος αμετακίνητη θέση απέναντι στον εξτρεμισμό είναι πολύ κρίσιμο, ακόμη περισσότερο σε περίοδο κρίσης και δράττομαι της ευκαιρίας να σας εκφράσω την πλήρη υποστήριξή μου».
 
Ο πρόεδρος της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας συμπληρώνει: «Η συνάντησή μας το περασμένο φθινόπωρο αποτέλεσε έμπνευση για εμένα και θα ήμουν ευτυχής να διατηρήσουμε επαφή.  
 
Είναι εξίσου απαραίτητο να πολεμήσουμε τόσο την κρίση όσο και τις εξτρεμιστικές τάσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο». Και καταλήγει: «Εκτιμώ πολύ τις προσπάθειές σας και τη θέση σας προς αυτήν την κατεύθυνση».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com