Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Αγωγή στην Ελλάδα για PSI.....


Η σλοβακική τράπεζα Bank Postova στρέφεται νομικά εναντίον της Ελλάδας για το κούρεμα του 2012.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα προσφεύγει στο Δικαστήριο Διεθνών Διακανονισμών για το επιβεβλημένο PSI, καταγγέλλοντας ότι η Ελλάδα παραβίασε τις διεθνείς συνθήκες με το swap ομολόγων.

«Η Ελλάδα υιοθέτησε μέτρα που παραβιάζουν τις διεθνείς συμφωνίες. Με αυτό τον τρόπο, ζημίωσε την αξία της επένδυσής μας. Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε την επένδυσή μας και να παλέψουμε για τα δικαιώματά μας», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος Marek Tarda στη σχετική ανακοίνωση.


Η αγωγή της Bank Postova αναφέρεται συγκεκριμένα σε παραβίαση των διμερών επενδυτικών συμφωνιών μεταξύ Σλοβακίας και Ελλάδας και μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.


Πηγή: Euro2day.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com