Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Εξοπλισμοί: Από τους αστακούς και το "γρηγορόσημο" στην αγωνία τι θα πει ο Κάντας .....




Τα τηλέφωνα παραγόντων των εξοπλισμών, στρατιωτικών και δημοσιογράφων χτυπούν διαρκώς από την ημέρα που ο Αντώνης Κάντας αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών επί Άκη Τσοχατζόπουλου και για τρεις μήνες και του Γιάννου Παπαντωνίου άρχισε να απολογείται. Το ερώτημα ένα ,μοναδικό και επίμονο: “Εμαθες κάποιο όνομα”;

Η ανησυχία στον ευρύτερο χώρο των εξοπλισμών είναι κάτι παραπάνω από διάχυτη. Ο Αντώνης Κάντας παρέμεινε στη θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή εξοπλισμών πάνω από έξι χρόνια. Μπορεί να βρισκόταν στη “σκιά” του Γιάννη Σμπώκου, αλλά εκείνη τη χρυσή εποχή των εξοπλισμών ,υπήρχε ...χώρος και όπως αποδεικνύεται τώρα και χρήμα για όλους. Διευθυντές ,αναπληρωτές αλλά και άλλους πολλούς.

Το “σπρώξιμο” εξοπλιστικών υποθέσεων ώστε να ολοκληρωθούν πιο γρήγορα και να μην υπάρξουν απρόοπτα πληρωνόταν κι αυτό αδρά. Κι ο Αντώνης Κάντας προφανώς από τη θέση που κατείχε μπορούσε να “συντομεύει” τις χρονοβόρες διαδικασίες. Αλλά για να γίνει αυτό υπήρχε όπως φαίνεται και “τσουχτερό”... “γρηγορόσημο”!

Αν επιστρέψουμε στο κλίμα εκείνης της εποχής, με ΥΕΘΑ τον Άκη Τσοχατζόπουλο, δύσκολα θα πιστέψουμε ότι υπήρξε κάποιος ή κάποιοι που δεν έδωσαν “γρηγορόσημο” . Είχε γίνει καθεστώς! Και μπορεί και οι ίδιοι που το έδιναν να είχαν ...πείσει τους εαυτούς τους ότι ήταν περίπου ...νόμιμο. Δεν ήταν όλοι το γνώριζαν.

Τώρα υπάρχει τρελή ανησυχία και άγχος. Ποιους θα “δωσει” ο Κάντας; “Έδωσε πέντε” , λέει η μια πληροφορία, “οκτώ είναι τα ύποπτα προγράμματα” ,αναφέρει άλλος. Ο Κάντας θα “δώσει” όσους χρειαστούν για να καταφέρει να “πέσει” στα μαλακά. 

Συνεπώς είναι δεδομένο ότι τα φετεινά Χριστούγεννα θα είναι όχι μόνο πολύ δύσκολα για πολλούς από το χώρο των εξοπλισμών αλλά και πάρα πολύ αγχωτικά. 

















onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com