Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Μα γιατί κανείς δεν λέει ποιός ήταν το δεξί χέρι του Μιχάλη Λιάπη; ...
Έχει συνέχειες η Λιαπειάδα, αλλά τα ΜΜ”Ε” ζουμάρουν πάνω στις πινακίδες του πολυτελούς τζιπ, χωρίς καν να στηλιτεύουν την πλαστότητα τους και ποιός ρημάδης τις έφτιαξε.

Υπάρχει όμως και άλλο ένα ενδιαφέρον σημείο. Αφού έχει ανοίξει το “κουτάκι”, γιατί κανείς δεν λέει ποιός ήταν το δεξί χέρι του Λιάπη ιδίως στο Υπουργείο πολιτισμου, που μάλιστα τον κληρονόμησε, τον κράτησε και τον αποθέωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός δίνοντας του το πλέον νευραλγικό αξίωμα;

…μα φυσικά,
ο κύριος Δραβίλας! Νυν διοικητής της ΕΥΠ. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει τίποτα αλλά… και η επιλεκτική μνήμη δεν είναι ότι καλύτερο για τα “ρεπορτάζ” με έμφαση στην συγγενική σχέση του Λιάπη με τον Καραμανλή. Του Λιάπη που μην ξεχνάμε ότι είχε στηρίξει και ο ίδιος τον νυν πρωθυπουργό κατά την εσωκομματική διαδικασία για την διαδοχή στη ΝΔ. Αποκαλώντας μαλιστα δημοσια τοτε την τέως φιλη του Ντορα Μπακογιάννη “κουτσή χήνα”! Για τέτοια στήριξη μιλάμε…

Ούτε αυτό σημαίνει κάτι, πολλώ δε η συγγένεια αφού τους συγγενείς σου δεν τους διαλέγεις, Σε αντίθεση με τους έμπιστους συνεργάτες και τους υποψήφιους αρχηγούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr