Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΠΗ ΤΗΣ ΝΔ .......





Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε η Φωτεινή Πιπιλή στον Βύρωνα Πολύδωρα έπειτα από την απόφασή του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.
Η βουλευτής της ΝΔ, μέσω Twitter, αποκάλεσε τον κ. Πολύδωρα «επιτομή της ρουσφετολογίας, της σπατάλης και των δικών μας παιδιών».
Εγραψε χαρακτηριστικά:
«Οχι και ο Πολύδωρας να μας κουνάει το δάχτυλο! Η επιτομή του παλαιοκομματισμού, της ρουσφετολογίας, της σπατάλης, των δικών μας παιδιών»
Εκτός της Φωτεινής Πιπιλή, πάντως, ήδη από το βράδυ της Παρασκευής υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις για τη στάση του διαγραφέντα, πλέον, βουλευτή, ενώ ορισμένοι τον χαρακτήριζαν «σαλεμένο».
Οι ύβρεις της Φ.Πιπιλή αποτελούν τιμητική διάκριση για τον Β.Πολύδωρα, ο οποίος απέδειξε ότι υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων, και τίμησε όχι μόνο τα δικά του πιστεύω αλλά και τα πιστέυω της συντηρητικής παράταξης που η ΝΔ του Α.Σαμαρά καταβαράθρωσε, και πρόδωσε.
Θα πρέπει να σκεφτεί η Φ.Πιπιλή ότι στην παρούσα στιγμή δίνει κύρος στον Β.Πολύδωρα με τις ύβρεις αυτές, γιατί ακόμα και αν έχει δίκιο, "τα στερνα τιμούν τα πρώτα". Τα στερνα του Β.Πολύδωρα τον τοποθέτησαν ψηλά στην συνείδηση των Ελλήνων, αντίθετα τα στερνά της Φ.Πιπιλή, όπου με ευκολία παρέδωσε τα σπίτια των Ελλήνων στην δήμευση, θα τα θυμούνται όλοι με αποτροπιασμό.











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com