Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΧΑΚΙ ΝΕΟ...Στρατιώτες είχαν συστήσει συμμορία ληστών!




Σπείρα αποτελούμενη από τέσσερις στρατιώτες, οι οποίοι έκαναν ληστείες στην Πάτρα, εξάρθρωσε η αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων ηλικίας 21 ετών όλοι, ενώ αναζητείται ένα ακόμη.

Στρατιώτες είχαν συστήσει συμμορία ληστών
Η επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση της σπείρας ξεκίνησε χθες το βράδυ, μετά την ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου της Πάτρας.
Ειδικότερα, ένας από τους δράστες άρπαξε με την απειλή όπλου από την υπεύθυνο σούπερ μάρκετ το ποσό των 4.000 και επιχείρησε να διαφύγει. Όμως, πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον δράστη, αλλά ο 21χρονος πυροβόλησε εναντίον ενός 57χρονου τραυματίζοντάς τον στο πόδι.
Ο τραυματίας διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ μετά την κινητοποίηση της Αστυνομίας συνελήφθη ο δράστης της ληστείας, καθώς και ο συνεργός του που περίμενε σε ένα αυτοκίνητο.
Κατά την διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ακόμη άτομα, ενώ αναζητούν έναν ακόμη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της σπείρας, τα οποία υπηρετούν σε τοπική στρατιωτική μονάδα, έχουν διαπράξει τουλάχιστον 10 ληστείες σε καταστήματα της Πάτρας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com