Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!!




Όταν κάποιος βουλευτής καταψηφίζει το Μνημόνιο τον διαγράφουν εντός δύο λεπτών. Όταν ένας πρώην βουλευτής από "μεγάλο τζάκι" κάνει αυτό που έκανε ο Μ.Λιάπης περάνε δύο ημέρες για να αποφασίσουν την διαγραφή του. Ιδού και η ανακοίνωση περί διαγραφής από τη ΝΔ
«Με απόφαση που πήρε, χθες, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».
Πάντως, όπως ήδη έχουμε γράψει, ο πρώην υπουργός δεν χάλασε την ζαχαρένια του και έφυγε για το Κατάρ, αφού πήρε αναβολή η δίκη του για τις 30 Δεκεμβρίου, όπως έχουμε ήδη γράψει.
Εις βάρος του πρώην υπουργού ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος. Η δίωξη σε αφορά τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας.
Σε βάρος του κ. Λιάπη επιβλήθηκαν επιπλέον τρία διοικητικά πρόστιμα, για την μη ασφάλιση του οχήματος και για το ότι έφερε κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια χωρίς άδεια.
Στον κ. Λιάπη, ο οποίος είχε καταθέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του πριν από δυο χρόνια, έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ψευδή δήλωση και πλαστογραφία, ενώ θα πληρώσει και τα εξής πρόστιμα:
  • 700 ευρώ για παραβίαση του ΣΤΟΠ συν την αφαίρεση 9 πόντων
  • 500 ευρώ για το ανασφάλιστο όχημα
  • 80 ευρώ για τα Φιμέ τζάμια
  • 80 ευρώ για τον Κοτσαδόρο
  • 20 ευρώ γιατί δεν είχε επάνω του το δίπλωμα
  • Σύνολο: 1.380 ευρώ
Τελικά του ήρθε πιο φτηνά από τις 5.000 ευρώ που θα πλήρωνε σε τέλη κυκλοφορίας, φόρο πολυτελείας και ασφάλεια...
Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία






















































defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com