Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Πληρώσαμε 132 εκατομμύρια για υποβρύχια που δεν φτιάχτηκαν ποτέ - Έγγραφο Α/ΓΕΝ ...



Ο επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης αποστρατεύθηκε όχι μόνο επειδή έλεγε δημόσια τη γνώμη του ,αλλά κι επειδή την έγραφε. Το σχόλιό του για την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων ,μέρος του οποίου δημοσίευσε το Onalert, επιβεβαιώνει ότι ο ναύαρχος δεν “χάϊδευε” αυτιά.

Έχοντας στη διάθεσή μας όλο το κείμενό του, διαπιστώνουμε στην τελευταία του παράγραφο την επιβεβαίωση μιας ακόμη ασύλληπτης παραδοξότητας.

Το έγγραφο έχει ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου 2011. Έχουν περάσει μήνες από την μεταβίβαση της ιδιοκτησίας του Σκαραμαγκά στον Σάφα ο οποίος έχει πάρει προίκα την παραγγελία δύο ακόμη υποβρυχίων τύπου 214. Η προίκα μεταφράζεται σε περίπου 132 εκατομμύρια ευρώ! 

Διαβάστε τι γράφει στη τελευταία παράγραφο του έτσι κι αλλιώς αποκαλυπτικού εγγράφου του ο Χρηστίδης: “Όσον αφορά τα δύο νέα υποβρύχια τύπου 214 του προγράμματος ΠΟΣΕΙΔΩΝ επί του παρόντος δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής τους”

Και ούτε άρχισαν ποτέ. 

Αυτό που δεν σταμάτησε ποτέ είναι να μοιράζουμε εκατομμύρια σε “σωτήρες”. Ακόμη και την εποχή της κρίσης και του ΔΝΤ!

Διαβάστε το απόσπασμα αλλά και ολόκληρο το έγγραφο Χρηστίδη. Είναι πολύ διαφωτιστικό: 






ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com