Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Γιάννης Ταφύλλης: Ο πιλότος που βρέθηκε στο επίκεντρο της κόντρας Βενιζέλου - Τσίπρα ...




Πιλότος μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000 ,στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας ο Γιάννης Ταφύλλης, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της σκληρής διαμάχης Βενιζέλου - Τσίπρα στη Βουλή. Τι σχέση έχει;

Ο κ. Ταφύλλης μετά από την αποχώρησή του από την Πολεμική Αεροπορία , δραστηριοποιήθηκε πολιτικά και τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνο του τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων ο αεροπόρος Ταφύλλης βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης λογω των όσων ισχυρίστηκε ο κ.Βενιζέλος από τη βήμα της Βουλής. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επί της ουσίας ισχυρίστηκε ότι ο κ. Ταφύλλης έχει σχέση με τα αντιαταθμιστικά ωφελήματα και ότι ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά έχουν σχέση με αυτό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε το στέλεχός του και προανήγγειλε απάντηση.

Ο Βενιζέλος υποστήριξε ότι ο Γιάννης Ταφύλλης έχει σχέση με αντισταθμιστικά ωφελήματα και συνέδεσε την παρουσία του δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά μ΄ ένα απ΄ αυτά, το οποίο χρονολογείται από το 2000!


Ο κ.Ταφύλλης ζει μόνιμα στη Λάρισα και  θα απαντήσει σ΄ όσα υποννόησε ο κ.Βενιζέλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com