Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

"Έχει προηγούμενα ο Βουρλιώτης με Μιχαλολιάκο" ...





Πέρα από την πολιτική διάσταση της τοποθέτησης του Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη Χαράλαμπου στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής (σύμβουλος στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ  και δημιουργός του νόμου περί ευθύνης υπουργών) το κόμμα της Χρυσής Αυγής δίνει και μια προσωπική διάσταση στην υπόθεση υιοθετώντας έμμεσα πλην σαφώς «καταγγελία» για κακές προσωπικές σχέσεις του Αντιεισαγγελέα με τον γ.γ. της Χ.Α.
Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή  που ήρθε στην Χρυσή Αυγή  και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδας του κόμματος:  
«Παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς την οργανωμένη σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής από την στιγμή που τα ποσοστά του κόμματος άρχισαν να τρομάζουν τους διεφθαρμένους της εξουσίας. Μελετώντας το αστείο πόρισμα που εξέδωσε ο Άρειος Πάγος στάθηκα στο όνομα του συντάκτη του, Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη Χαράλαμπου. Έμεινα άναυδος και συνειδητοποίησα πως δεν μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση. Ο Άρειος Πάγος ανέθεσε την "βρώμικη δουλειά" κατά της Χρυσής Αυγής σε έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα  μισεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο εδώ και 40 χρόνια.
Και εξηγούμαι: Τέλη δεκαετίας '70, Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού. Πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές του '77 και το πολιτικό θερμόμετρο βρίσκεται στα ύψη. Οι υποψήφιοι Έφεδροι Ανθυπολοχαγοί της 77γ' ΕΣΣΟ μπαίνουν και αυτοί στο πολιτικό κλίμα. Από τους πιο φανατικούς ο Βουρλιώτης Χαράλαμπος επιτίθεται φραστικά στους υποστηρικτές της Εθνικής Παράταξης.
Συχνά ωρύεται και φωνασκεί: "Δεν περνάει ο φασισμός" και άλλα συνθήματα. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αντιδρά. Η μεταξύ τους έντονη διαμάχη αφήνει εποχή. Το πολιτικό μίσος του Βουρλιώτη πρωτοφανές. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα διαρκούσε 40 χρόνια. Ούτε ότι αυτός ο άνθρωπος θα έπαιζε σημαίνοντα ρόλο σε βρώμικες υποθέσεις που ευτελίζουν την έννοια της Δικαιοσύνης (νόμος περί ευθύνης υπουργών, πόρισμα κατά Χρυσής Αυγής). Θεώρησα καθήκον μου να σας ενημερώσω για μία πολύ σοβαρή πτυχή της υπόθεσης αυτής, που στην ουσία υποσκάπτει τα θεμέλια του πολιτεύματος.
Κ.Α.
Υ.Γ.: Για του λόγου το αληθές εσωκλείω τις φωτογραφίες των Υποψηφίων Εφέδρων Ανθυπολοχαγών της 77Γ΄ΕΣΣΟ, όπου διακρίνονται ξεκάθαρα οι Χαράλαμπος Βουρλιώτης - Νικόλαος Μιχαλολιάκος»


defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com