Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ > ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ κε ΣΑΜΑΡΑ;




Την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής με συντριπτική πλειοψηφία, συντασσόμενη με την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας.
Σε σύνολο 272 ψηφισάντων βουλευτών, υπέρ της αναστολής ψήφισαν 241 βουλευτές, 26 κατά και πέντε δήλωσαν παρών. Θετική ψήφο για αναστολή της χρηματοδότησης της ΧΑ έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ και ανεξάρτητοι βουλευτές. Κατά της αναστολής χρηματοδότησης του κόμματός τους ψήφισαν οι βουλευτές της ΧΑ και η περισσότεροι βουλευτές των ΑΝΕΛ. Επίσης, «όχι» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος. Ακόμη κατά της αναστολής χρηματοδότησης τάχθηκε ο ανεξάρτητος Νίκος Νικολόπουλος.

Η άποψή μας απέχει από τις καθεστωτικές πρακτικές, που είναι φανερό πως υπαγορεύονται έξωθεν. Και το ίδιο θα λέγαμε για οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα, όχι μόνο για τη Χρυσή Αυγή. Υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση; Όχι ! Άρα που πάει το τεκμήριο της αθωότητας; Πως προκαταβάλλονται, τώρα από τη Βουλή, δικαστικές αποφάσεις; Για τα θλιβερά ΜΜΕ της διαπλοκής και της εξάρτησης δεν γίνεται λόγος, αυτά είναι σε διατεταγμένη!
Με τη Χρυσή Αυγή μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί κανείς, όμως έχει καταστρατηγηθεί κάθε συνταγματική ή δικονομική επιταγή στην περίπτωσή της. Από τους αριστερούς που ''το έπιασαν'' σωστά γιατί αντιλαμβάνονται πως το σύστημα θα χτυπήσει στο μέλλον κι αυτούς ανελέητα, αφού η Χρυσή Αυγή είναι απλά ο πρώτος στην αλυσίδα των διώξεων που προετοιμάζονται κατά παντός αντιμνημονιακού, είναι ο Γλέζος με τη χθεσινή συμπεριφορά ψήφου του στη Βουλή, αλλά και ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης Ρουπακιώτης, που είχε καταγγείλει ευθέως πως το κατηγορητήριο πάσχει και είναι διάτρητο.

Ως ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. θέλουμε να πούμε πως αυτό που κατ' εξοχήν μας θλίβει, είναι η συμπεριφορά του ίδιου του πρωθυπουργού Σαμαρά, που περιφερόμενος σε διεθνή fora δυτικά του Ατλαντικού, εκτοξεύει εκφράσεις κατά Ελλήνων βουλευτών και πολιτών τύπου ''θα τους λιώσουμε''. Το να χτυπάς έτσι προφυλακισμένους Έλληνες, εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό, ενώπιον ξένων ακροατηρίων, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Εκτός αν ο πρωθυπουργός αισθάνεται πως δίνει εξετάσεις. Κάπου...

ΕΛΚΕΔΑ






















analystsforchange.org/2013/12/blog-post_601.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com