Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία της ΧΑ στην Βουλή ...





Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9 μ.μ. η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε απόψε o Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στην Πλατεία Συντάγματος, με αφορμή τις αναίτιες έρευνες που έγιναν το πρωί από την Αντιτρομοκρατική στα σπίτια των βουλευτών του κόμματος, Π. Ηλιόπουλου, Γ. Γερμενή και Στ. Μπούκουρα.
Οι οπαδοί της ΧΑ συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από τη Βουλή, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στις 7 το απόγευμα, και για περίπου 2 ώρες φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της τρόικας και της δικαστικής αυθαιρεσίας .
Στο διάστημα της εκδήλωσης διαμαρτυρίας της ΧΑ, ήταν κλειστή η Βασιλίσσης Σοφίας και η πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την Βουλή από 1500-2000 πολίτες.
Αφού έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο αποχώρησαν.









defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com