Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΔΑΚΕ: Ζήτησε να ρίξουν την κυβέρνηση και τον διέγραψαν!





Διαγράφεται από τη ΝΔ ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Νίκος Κιουτσούκης επειδή κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να ρίξουν την κυβέρνηση (διαβάστε σχετικά εδώ).
Υπό διάλυση βρίσκεται, μετά από αυτή την εξέλιξη η ΔΑΚΕ του ιδιωτικού τομέα και η ΝΔ μένει χωρίς συνδικαλιστική εκρποσώπηση. Έτσι ή αλλιώς μεγάλο μέρος από την ΔΑΚΕ του διωτικού τομέα είχε "μετακομίσει" στον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Ο τίτλος της επιστολής Kιουτσούκη αναφέρει: «Το δημοσιονομικό πλεόνασμα δεν βασίζεται σε κοινωνικά συντρίμμια και οικονομικά ερείπια», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει «Σ' αυτό το κοινωνικό ολοκαύτωμα κανείς δεν μπορεί και δεν δικαιούται να μένει απαθής, πολλών δε μάλλον εσείς που είστε οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού».
Επιθπλέον κάνει ειδική αναφορά στο κοινωνικό κράτος και στο «λάθος» που συμβαίνει σήμερα. Συγκεκριμένα γράφει: «Το κοινωνικό κράτος είναι οικονομικός σταθεροποιητής και όχι «ανελαστική δαπάνη»... Η κοινωνία δεν αντέχει, η συνοχή της καταρρέει...η φωνή της είναι πλέον κραυγή απόγνωσης που επιβάλλεται να εισακουστεί... Το «λάθος» που όλοι ομολογούν αλλά κανείς δεν διορθώνει τείνει πια να γίνει ολέθριο».
Για να καταλήξει η επιστολή: «Φτάνει πια, όχι άλλο κάρβουνο»
«Μαύρισε η Ελλάδα, μαύρισαν οι Ελληνικές οικογένειες, μαύρισαν οι ζωές των Ελλήνων πολιτών που ανεβαίνουν έναν ατέρμονο "Γολγοθά" από τις εκβιαστικά επιβαλλόμενες πολιτικές της Τρόικας και των ∆ανειστών μας. Ο ελληνικός λαός "σταυρώνεται" καθημερινά αγωνιώντας να εξασφαλίσει βασικά αγαθά και στοιχειώδεις
υπηρεσίες πρώτης ανάγκης για την επιβίωσή του»,
 αναφέρει χαρακτηριστικα΄








defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com