Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

"Ραγίζει" η αλυσίδα των διώξεων; - Μετά τις γιορτές οι "απολογίες" των βουλευτών της ΧΑ...





Με πρόφαση την εύρεση "νέου ανακριτικού υλικού" από τις χθεσινές εφόδους της αντιτρομοκρατικής στα σπίτια των βουλευτών Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Γιώργου Γερμενή και Στ.Μπούκουρα αναβλήθηκε για μετά τις εορτές η απολογία τους για "συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση" κλπ.
Φυσικά αυτό ακούγεται ως πρόφαση. Είναι αδύνατον να υπάρξει διερεύνηση, πόσο μάλλον αξιολόγηση των νέων στοιχείων μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες από υπολογιστές, σκληρούς δίσκους USB κλπ. Και σε τελική ανάλυση αν υπάρχουν καινούρια στοιχεία αυτά θα είναι "ενοχοποιητικά".
Άρα η λογική λέει ότι έπρεπε να επισπευσθούν οι απολογίες ή το πολύ-πολύ αν το ζητούσαν οι συνήγοροι να δοθούν αναβολές ελάχιστων ημερών, όχι ενός μηνός.
Η αλήθεια είναι ότι η αναβολή δόθηκε για να ηρεμήσει η κατάσταση και να ξεφύγουν από ένα ασφυκτικό πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι κυβερνώντες με όσα πρωτοφανή έχουν γίνει σε αυτή την υπόθεση.
Πάντως οι εφέτες ανακρίτριες ειδοποίησαν τους δικηγόρους των τριών κατηγορουμένων να προσέλθουν να παραλάβουν νέο ανακριτικό υλικό, που προέκυψε όπως λένε οι ανακρίτριες από την άρση απορρήτου σε τηλέφωνα και κομπιούτερ.
Το πότε θα πάνε θα καθοριστεί σε δεύτερη φάση. Άρα δεν υπάρχει έτοιμο υλικό...
Είναι η πρώτη φορά που η "αλυσίδα" των διώξεων δείχνει να "ραγίζει". Η νέα δημοσκόπηση της Pulse που δείχνει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή να φτάνει την εκλογική του επιρροη στο 13,5% όσο και πριν αρχίσουν οι διώξεις δείχνει ότι οι πολίτες βρίσκονται σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος από την κυβέρνηση στο θέμα των διώξεων κατά των εθνικιστών...
Πάντως για σήμερα στις 17: 00 έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση πολιτών κατά των διώξεων στον Άρειο Πάγο.












defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com