Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Αεροσκάφος έπεσε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο...





Ένα μονοκινητήριο ιδιωτικό αεροσκάφος έπεσε σε παρακείμενο βοηθητικό οίκημα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο των Μεγάρων κατα τη διάρκεια της προσγείωσης κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του στεγάστρου.
Κανονικά ήταν να προσγειωθεί στον πολιτικό διάδρομο αλλά για άγνωστους λόγους προσγειώθηκε στον στρατιωτικό διάδρομο.
Παρόντες αναφέρουν ότι θα μπρούσαμε να έχουμε τραγωδία.
Οι δύο επιβαίνοντες στο μικρό αεροσκάφος είναι καλά στην υγεία τους, όπως διαπιστώθηκε στο κέντρο υγείας Μεγάρων και στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν στη συνέχεια. 
Για τα αίτια του περιστατικού που σημειώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής διενεργείται έρευνα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το οποίο περιέργως δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα.
Από το ΓΕΣ υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι το ατύχημα έγινε μακρυά από τους χώρους που βρίσκονται ελικόπτερα του Στρατού τα οποία σταθμεύουν στην βάση της Πάχης.




defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com