Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ(ΕΩΣ ΤΩΡΑ...)...






1.Ακόμη μια αυτοκτονία ενός άντρα ηλικίας περίπου 40 ετών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Βύρωνα. Ο άγνωστος άντρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος.
Διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί οι οποίοι έφτασαν στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου έπεσε ο άντρας δεν μπόρεσαν να προσφέρουν το παραμικρό στον άτυχο άντρα.

2.Με μία σφαίρα από το δίκανο όπλο που είχε, στην καρδιακή χώρα, έδωσε τέλος στη ζωή του ένας 58χρόνος άνεργος στο χωριό Λουτρά της Αλεξανδρούπολης το πρωί της Πέμπτης. 
Ο αυτόχειρας ζούσε σε σπίτι μόνος του κοντά στην εκκλησία του χωριού και κανένας δεν περίμενε ότι θα έφθανε σε αυτήν την πράξη. Ήταν οικοδόμος αλλά το τελευταίο διάστημα ούτε λόγος για μεροκάματο και ζούσε πολύ δύσκολα. Σύμφωνα με το seleo.gr, τα έβγαζε πέρα πολύ δύσκολα και η ανεργία τον είχε βυθίσει σεν απόγνωση.
Δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να εξηγεί την πράξη του.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com