Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ..."Τα έσπασαν" οι εργαζόμενοι ...



Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Plaza» κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου («Wolf-Gang, Η Συμμορία του Λύκου, Το Σιδηρούν Παραπέτασμα των Μνημονίων», εκδόσεις Λιβάνη) του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου. 

Απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αποκαλύψεις», που ανήκε στον Κοτρώτσο, αποδοκίμασαν τον δημοσιογράφο και κατήγγειλαν την αδιαφορία του. Οι διαμαρτυρόμενοι ανήρτησαν πανό μέσα στην αίθουσα απαιτώντας από τον εκδότη-δημοσιογράφο να τους καταβληθούν τα χρήματα που τους οφείλει από το 2011.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι κ.κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Γιώργος Χατζημαρκάκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Προκόπης Παυλόπουλος, Γιώργος Ντόλιος, Κώστας Λαλιώτης. Την ίδια στιγμή, απαίτησαν μετ’ επιτάσεως από τους παριστάμενους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ (Δ. Στρατούλης, Δ. Παπαδημούλης, Ρ. Δούρου, Ν. Κωνσταντόπουλος και Γ. Βαρεμένος) να εγκαταλείψουν το πάνελ. Όπου γάμος και χαρά...

Τελικά η παρουσίαση αναβλήθηκε...


Οι ομιλητές: Ν. Κακλαμάνης, Δ. Παπαδημούλης, Ν. Χατζηνικολάου, Σ. Κοτρώτσος και Ν. Κωνσταντόπουλος
Οι ομιλητές: Ν. Κακλαμάνης, Δ. Παπαδημούλης, Ν. Χατζηνικολάου, Σ. Κοτρώτσος και Ν. Κωνσταντόπουλος


Πηγή φωτό: δρομογράφος
Πηγή φωτό: δρομογράφος


Το πανό που ανήρτησαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι
Το πανό που ανήρτησαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι






Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος






zouglagr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com