Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Νίκος Νικολόπουλος: «Το Mega παίζει τον ρόλο του ανακριτή!»...





«Ο Μπόμπολας έχει αναγορεύσει τον εαυτό του σε... Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Γ. Πρετεντέρης παίζει τον ρόλο του ...ανακριτή και το Mega σε ανακριτικό γραφείο. Η κοινωνία όμως «βράζει» και αναζητά διέξοδο. Ο μιντιακός κανιβαλισμός δεν είναι διέξοδος οι αλλαγές δεν θα 'ρθουν από αυτούς που είναι βολεμένοι στο σήμερα αλλά από αυτούς που ζητούν την ζωή. Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες μ' αυτούς τους πολίτες βαδίζουμε μαζί προς την ζωή είμαστε μπροστάρηδες και όχι ουραγοί».
Αυτά μεταξύ άλλων είπε χθες στο βράδυ στην εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος» ο Νίκος Νικολόπουλος αλλά εντυπωσιακό ήταν το «δι ευχών» του Χριστιανοδημοκράτη Νικολόπουλου με το οποίο έκλεισε και η εκπομπή.
«...Και τώρα πατριώτες έχετε όλοι καταλάβει ότι λέει το Mega δηλαδή ο Μπόμπολας όποιον στηρίζει και οποία πολιτική προπαγανδίζει εμείς εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Έχουμε ασφαλή οδηγό απέναντι από τις επιθυμίες και τις επιλογές τους».





newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com