Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

«Φοροκαταιγίδα» δίχως τέλος για όλους τους Έλληνες !!!





Το παζλ της φοροεπιδρομής, το οποίο εδώ και μήνες όλοι ανέμεναν, ολοκληρώθηκε καθώς το Υπουργείο Οικονομικών ήδη χρέωσε χιλιάδες φορολογούμενους με το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας για το 2013.
Ένα μόλις μήνα μετά τα εκκαθαριστικά για τους ΦΑΠ του 2011 και του 2012, το οικονομικό επιτελείο ανέβασε στο taxisnet τα φετινά ραβασάκια, δίνοντας τη χαριστική βολή στους ήδη γονατισμένους φορολογούμενους. Υπόχρεοι του φόρου, είναι 500.000 πολίτες, οι οποίοι έχουν ακίνητη περιουσία με αντικειμενική αξία άνω των 200.000 ευρώ και σε λίγες μέρες θα συναντήσουν τα εκκαθαριστικά για το ΦΑΠ του 2013 στα γραμματοκιβώτια τους.
Φυσικά, οι επιτελείς του Γιάννη Στουρνάρα, γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτά που θα εισπράξουν είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που βεβαιώνονται, μιας και οι πολίτες έχουν κυριολεκτικά στεγνώσει από το μπαράζ φόρων όλο το προηγούμενο διάστημα. Στόχος του Υπουργείου, είναι σε πρώτη φάση να εισπράξει το 50% των βεβαιωμένων εσόδων προκειμένου να καλυφθούν τα έσοδα που έχει ζητήσει η τρόικα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, όσοι επιθυμούν να δουν με τι ποσό επιβαρύνθηκαν, μπορούν να μπουν στην προσωπική τους σελίδα στο taxisnet και να δουν τι πρέπει να πληρώσουν. Η ημερομηνία λήξης πληρωμής του ΦΑΠ 2013 προσδιορίζεται για το τέλος του Οκτωβρίου, ολοκληρώνοντας ένα κυριολεκτικά παγκόσμιο ρεκόρ φορολογίας, μιας και εδώ και δύο μήνες σχεδόν κάθε βδομάδα, έρχεται και ένα εκκαθαριστικό στο μέσο πολίτη.








newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com