Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Πίστη στις προοπτικές της Ελλάδας από την BΙΒΕΧΡΩΜ και την AkzoNobel ...





Τη δέσμευσή της στην ελληνική αγορά εξέφρασε η ΒΙΒΕΧΡΩΜ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, που έκανε γνωστό ότι προχωρά στη διεύρυνση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της, με προσφορά προϊόντων σε κατηγορίες συμπληρωματικών των χρωμάτων.
Η παραγωγή των νέων προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, στηρίζοντας την τοπική παραγωγή, η οποία παράλληλα θα ενισχυθεί και από την αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας της ΒΙΒΕΧΡΩΜ στην Κύπρο καθώς επίσης και σε βαλκανικές χώρες, ανάμεσά τους η Σερβία, η Βουλγαρία και η Αλβανία.
Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ, ως μέλος της AkzoNobel, της ηγέτιδας εταιρείας στον κλάδο των χρωμάτων παγκοσμίως συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά, ακολουθώντας ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης που προβλέπει στην ενδυνάμωση της παρουσίας της και την περαιτέρω ενίσχυση της τοπικής παραγωγής. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει στους Έλληνες καταναλωτές οικοδομικά χρώματα για όλες τις χρήσεις σε χιλιάδες αποχρώσεις, διατηρώντας την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά με μερίδιο που ξεπερνά το 32%. Οι πωλήσεις της εταιρείας προσέγγισαν τα 43 εκ. ευρώ το 2012, κατατάσσοντάς την πρώτη στις πωλήσεις χρωμάτων στην Ελλάδα. 
Η εταιρεία κατέχει την κορυφαία θέση σε όλους τους δείκτες αξιολόγησης στον Όμιλο της AkzoNobel, ξεχωρίζοντας για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της, που εγγυάται το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις της διαθέτει καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής χρωμάτων, μέσω της οποίας παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας. 
«Είμαστε υπερήφανοι για την απόδοσή μας στην ελληνική αγορά. Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ από το 1967 κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των οικοδομικών χρωμάτων. Πρωταρχικός μας στόχος είναι πάντα η αξιοποίηση όλων των ευκαιριών. Παρά την κάμψη της οικοδομικής δραστηριότητας συνεχίζουμε να διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας, επενδύοντας στην ποιότητα, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην βιώσιμη ανάπτυξη», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΒΕΧΡΩΜ, κ. Ιωακείμ Προβατάς.
Παράλληλα, η ΒΙΒΕΧΡΩΜ, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του ανθρώπινου δυναμικού στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, επενδύει διαρκώς στη συνεχή και πολύπλευρη ανάπτυξη των στελεχών της, προάγοντας συνεχώς την εξέλιξη και εκπαίδευσή τους μέσω ειδικών προγραμμάτων ανάπτυξης, εξειδίκευσης και ψυχαγωγίας του προσωπικού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εφαρμόζει πολιτική διανομής κερδών σε όλους τους εργαζόμενους  και διατηρεί σταθερό αριθμό εργαζομένων τα τελευταία χρόνια, ενάντια στις παρούσες οικονομικές συνθήκες της χώρας, πιστοποιώντας την προτίμηση των εργαζομένων της μέσω πολλαπλών διακρίσεων (“BEST WORKPLACES Award’’ of the Great Place to Work Institute Hellas για τις χρονιές 2009 & 2011, ICAP: Κατάταξη ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα για το 2010, AkzoNobel TakeCare Safety Recognition Award για το 2013, Χρυσή διάκριση στα βραβεία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής στην Ελλάδα (EBEN GR) το 2013. κ.α.).
Σχετικά με τη ΒΙΒΕΧΡΩΜ/ AkzoNobel
Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ Α.Ε., μέλος από το 1990 της AkzoNobel, της μεγαλύτερης διεθνώς εταιρείας χρωμάτων, δραστηριοποιείται από το 1932 στην ελληνική  αγορά χρωμάτων κατέχοντας σταθερά την πρώτη θέση. Με 205 εργαζομένους και περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα, η ΒΙΒΕΧΡΩΜ Α.Ε προσφέρει στους επαγγελματίες και καταναλωτές μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε χώρο, ανάγκη και προτίμηση. Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ, στα πλαίσια της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, είναι η πρώτη βιομηχανία χρωμάτων στην Ελλάδα που εφάρμοσε συστήματα διαχείρισης για την Ποιότητα, το Περιβάλλον και την Υγιεινή & Ασφάλεια στην εργασία, ενώ είναι από τα πρώτα κύρια μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
Η AkzoNobel είναι εταιρεία ηγέτης στον κλάδο των χρωμάτων και των επιχρισμάτων και κορυφαίος παραγωγός ειδικών χημικών προϊόντων. Προμηθεύει βιομηχανίες και καταναλωτές παγκοσμίως με καινοτόμα προϊόντα και στόχος είναι να παρέχει βιώσιμες λύσεις στους πελάτες της. Στη γκάμα της συμπεριλαμβάνονται γνωστά brands, όπως Vivechrom, Dulux, Sikkens, International και Εka. Με έδρα στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας κατατάσσεται σταθερά ως εταιρεία ηγέτης στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης. Με επιχειρήσεις σε περισσότερες από 80 χώρες, οι 50.000 άνθρωποί της σε όλο τον κόσμο δεσμεύονται να παρέχουν κορυφαία προϊόντα και τεχνολογίες, ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες απαιτήσεις ενός κόσμου που συνεχώς εξελίσσεσαι.







- See more at: http://arouraios.gr/2013/10/pisth-stis-prooptikes-ths-elladas-apo-thn-bibechrom-kai-thn-akzonobel/#sthash.p5Afft29.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com