Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Π. ΣΑΡΑΚΗΣ: «Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ»





Στο Αποκαλυπτικό Δελτίο ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, κατήγγειλε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι "μέσα από τις δηλώσεις του σε εφημερίδα, προσπάθησε να επηρεάσει τη δικαιοσύνη". Συγκεκριμένα ο κ. Σαράκης είπε πως οι δηλώσεις του Σαμαρά που περιείχαν λέξεις όπως «θα τους τσακίσουμε» αποδείκνυε πως όλη αυτή η ιστορία είχε μια τεράστια πολιτική σκοπιμότητα.
Εξάλλου, συνεχίζει ο γνωστός δικηγόρος, αυτός ήταν και ο λόγος της δικής του διαγραφής από την Νέα Δημοκρατία. «Ένας από τους μάρτυρες ήταν τυχοδιώκτης, αναξιόπιστος» ανέφερε ο κ. Σαράκης ενώ συνέχισε λέγοντας πως «συγχαίρω τους δικαστές γιατί ξέρουν να διασταυρώνουν τις πληροφορίες αλλά και να τις ξεχωρίζουν».


makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com