Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Αντισυνταγματική η προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου ...





Άδικη και αντισυνταγματική χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή, την προφυλάκιση του γενικού γραμματέα του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, υποστηρίζοντας ότι «έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας».
Σε σχετική ανακοίνωσή της κάνει λόγο για  την «πιο άθλια σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας της Ελλάδος εις βάρος της Χρυσής Αυγής».
«Οι δικαστικές αρχές προέβησαν στον παράλογο ισχυρισμό πως οι χιλιάδες πολίτες που καλούν καθημερινά και για οποιοδήποτε θέμα στο τηλεφωνικό κέντρο της Χρυσής Αυγής μιλούν απευθείας με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Σαν να λέμε πως όποιος καλεί στη Συγγρού μιλάει με τον Σαμαρά, στην Χαριλάου Τρικούπη με τον Βενιζέλο και στην Κουμουνδούρου με τον Τσίπρα», σημειώνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:
«Με αυτή την άθλια και παράνομη μεθόδευση διώκεται ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ισχυρή, ενωμένη και συνεχίζει ακάθεκτη τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα ενάντια σε ένα ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς».






newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com