Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.





Στον Κορυδαλλό βρίσκεται από τις 5  το απόγευμα ο προφυλακισμένος ηγέτης  του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Είναι η πρώτος πολιτικός κρατούμενος που μπαίνει στην φυλακή μετά το 1974.
Μαζί με τον  Μιχαλολιάκο στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγός, ο οποίος -μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα το πρωί της Τετάρτης- κρίθηκε προφυλακιστέος για άγνωστους λόγους, αφού ακόμα δεν έχουν κοινοποιηθεί οι λόγοι της προφυλάκισης. Κρίθηκε υποπτος φυγής; Κρίθηκε ότι θα μπορούσε να διαπράξει "το ίδιο έγκλημα";
Σύμφωνα με πληροφορίες, Ν.Μιχαλολιάκος και Α.Λαγός θα κρατούνται σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού, ενώ θα προαυλίζονται μόνοι τους, για λόγους ασφαλείας.
Πρακτικά θα είναι κλεισμένοι στην απομόνωση.
Οι δυο τους, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκαν με τζιπ της Αντιτρομοκρατικής, ενώ για την ασφαλή μεταφορά τους έκλεισαν κεντρικοί δρόμοι.
Η  ανθυπαστυνόμος, που υπηρετούσε στην ασφάλεια Πειραιά, θα κρατείται στον Ελαιώνα Θηβών, ενώ ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ Γ. Πατέλης θα μεταφερθεί στις φυλακές του Μαλαδρίνου.




(ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ DEFENCENET.GR)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com