Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ...




1.Νεκρή στον κοινόχρηστο χώρο οικοδομής, στην οποία διέμενε μόνη της επί της οδού Ξ. Φιλιππίδη, βρέθηκε μια νεαρή νοσηλεύτρια από την Κομοτηνή. 

Όπως αποδείχθηκε από την Αστυνομική έρευνα αλλά και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στο κενό τα ξημερώματα της Δευτέρας (07-10-2013) πέφτοντας από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου, ενώ κατά την πτώση της χτύπησε σε δέντρο.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ο θάνατος της ήταν ακαριαίος, ενώ τα κίνητρα της αυτοκτονίας δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Η μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος της άτυχης κοπέλας βρέθηκε ανοιχτή, όταν κατέφτασε στο σημείο η αστυνομία, ενώ εξ αρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 

Το πτώμα εντοπίστηκε στον ακάλυπτο χώρο από άλλον ένοικο της οικοδομής, ο οποίος και ειδοποίησε έντρομος την αστυνομία.

2.Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα, ένας 40χρονος σερβιτόρος έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας στο κενό από γέφυρα στο Ρέθυμνο!

Ο 40χρονος έφυγε το πρωί από το σπίτι και δεν πήρε μαζί του ούτε τα τσιγάρα, ούτε το κινητό. Η γυναίκα του που ανησύχησε, τον αναζήτησε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Και τότε απευθύνθηκε στις αρχές.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε πάνω στη γέφυρα στο 60ο χλμ, στην εθνική Χανίων - Ρεθύμνου ενώ ο ίδιος εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με το CretaLive, ο άνδρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ήταν πατέρας τριών παιδιών...



newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com