Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ενέργεια και άμυνα στη συνάντηση Σαμαρά-Νετανιάχου...




Με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου θα έχει συνάντηση σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στο πλαίσιο του Συμβουλίου Συνεργασίας των δύο χωρών αναμένεται να συζητηθούν τα θέματα της ενέργειας και της άμυνας, καθώς και άλλα ζητήματα διμερούς συνεργασίας. Για τα δύο πρώτα μάλιστα αναμένεται να υπογραφούν και συμφωνίες.
Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις και η υπογραφή των συμφωνιών και κοινής διακήρυξης. Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα με τον ισραηλινό ομόλογο του.
Αργότερα ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει κατ΄ ιδίαν συναντήσεις με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο και τον πρόεδρο του Ισραήλ κ. Σιμόν Πέρες, ενώ θα ολοκληρώσει την επίσκεψη του με χαιρετισμό που θα απευθύνει σε δείπνο που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ελληνο-Ισραηλινού Επιχειρηματικού Forum.



defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com