Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

45άρι "εξαφανίστηκε" από τη Σχολή Ευελπίδων! Το είχε πάρει τριτοετής Εύελπις .....
45άρι έκανε “φτερά” από τη Σχολή Ευελπίδων και “πέταξε” μέχρι τα Τρίκαλα.

Το 45άρι το είχε πάρει τριτοετής Εύελπις και το έκρυψε στο σπίτι του στα Τρίκαλα. Η απώλειά του όπως υποστηρίζει το ΓΕΣ έγινε γρήγορα γνωστή ,όπως και ο εντοπισμός του Εύελπι που το είχε πάρει . Παραδέχτηκε τη πράξη του για την οποία διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Ο Εύελπις έχει παραπεμφθεί στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό με το ερώτημα της αποπομπής.
Την υπόθεση ερευνά ο Εισαγγελέας του Στρατοδικείου ο οποίος προσπαθεί να διερευνήσει τους λόγους για τους οποίους ο Εύελπις ρίσκαρε την ίδια του τη καριέρα.

Όπως είναι κατανοητό μέρες που είναι τέτοια θέματα πολλοί θα επιχειρήσουν να τα συνδέσουν με “περίεργες υποθέσεις”. Αυτά θα τα διερευνήσει ο Εισαγγελέας.

Μέχρι να βγάλει πόρισμα όμως υπάρχουν κάποια θέματα που δεν μπορούν βεβαίως να αγνοηθούν. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η “εξαφάνιση” οπλισμού από τη ΣΣΕ δείχνει σοβαρή παραβίαση κανόνων ασφαλείας .

Η επιλογή να μην δημοσιοποιηθεί το συμβάν που έγινε πριν 15 ημέρες , με την ελπίδα ότι “δεν θα μαθευτεί”, απλά ρίχνει νερό στον μύλο όσων θα θελήσουν να το συνδέσουν με το γενικότερο νοσηρό κλίμα των ημερών. Ειδικά αν "συνδεθεί" το γεγονός ότι τις ημέρες της έρευνας του ΓΕΕΘΑ για την πιθανή εμπλοκή στρατιωτικών στη Χρυσή Αυγή, το γεγονός ήταν εν γνώσει της ηγεσίας του ΓΕΕΘΑ.


onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr