Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;;;«Συντροφικό» λιμάρισμα στη Φώφη...



Σ.Σ.ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.ΜΗΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΑΝΥΕΘΑ ΕΠΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ "ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ";;ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ;;ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ;;ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.


ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΜΙΑΣ ιδιόμορφης εσωκομματικής επίθεσης βρίσκεται εσχάτως η Φώφη Γεννηματά. Το λιμάρισμα της, βέβαια, είχε ξεκινήσει απ' την περίοδο που ήταν εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, αλλά τώρα έχει... ενταθεί.

Όλες οι διαρροές, για παράδειγμα, των τελευταίων ημερών, ότι ήταν αυτή που διέρρευσε το e-mail της τρόικας για το μέλλον των αμυντικών βιομηχανιών, ήσαν κατευθυνόμενες από άσπονδους συντρόφους της. Το ίδιο και τα περί οργής Σαμαρά.

Επίσης, οργιάζουν άλλες διαρροές, περί ηγετικών φιλοδοξιών της Φώφης, περί ύποπτων συνάξεων στελεχών υπό την ηγεσία της και άλλα συναφή. Είπε κανείς ότι δεν είναι μια... ωραία ατμόσφαιρα εκεί στο ΠΑΣΟΚ;

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 14/09/2013)









staratalogia.gt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com