Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία για ανθυπίλαρχο που εκπαιδεύει ακροδεξιούς στη χρήση όπλων...





Ανθυπίλαρχος της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου εκπαιδεύει ακροδεξιούς στη χρήση όπλων και στη σκοποβολή.
Την καταγγελία έκανε η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία ζητάει από τον Κύπριο υπουργό Άμυνας να διερευνήσει την υπόθεση και να ενημερώσει τη Βουλή.
Η κυρία Χαραλαμπίδου διερωτάται γιατί μέχρι σήμερα δεν λήφθηκε κανένα μέτρο εναντίον του ανθυπίλαρχου, ο οποίος έχει σχέση με το ΕΛΑΜ (παρακλάδι της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο) και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για επιθέσεις και οπλοφορία.
Ο εν λόγω αξιωματικός, όταν είχε συλληφθεί το Δεκέμβριο του 2011, είχαν βρεθεί στην κατοχή του φυλλάδια του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής, σπρέι με επιβλαβή αέρια και μαύρη κουκούλα.
Η σύλληψη είχε γίνει για επίθεση εναντίον φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, από μέλη του ΕΛΑΜ
Ο ανθυπίλαρχος είχε επίσης συλληφθεί τον Ιούλιο του 2011 έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, έχοντας επάνω του μαχαίρι κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων.


yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com