Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η επέμβαση του Ελληνικού ΥΠΕΞ !!!Στα χέρια των Αλβανών παραμένει ο ναός της Πρεμετής ...





Με αφορμή την απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, σχετικά με το αν θα παρέμβει η Ελλάδα στην Ε.Ε. για τους βανδαλισμούς στην Πρεμετή, ο κ. Κακλαμάνης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο υπουργός Εξωτερικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, στην απάντησή του για το αν θα παρέμβει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τους βανδαλισμούς εκκλησιών και τις βεβηλώσεις ιερών κειμηλίων στην Πρεμετή, αναφέρει αναλυτικά τις ενέργειες, στις οποίες προέβη η χώρα μας.
Σε εκείνο που δεν απαντά ο κ. Βενιζέλος είναι ποιο ήταν τελικά το αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών, αφήνοντας πολλά ανοιχτά ερωτήματα, όπως:
- Επεστράφη ο ναός στην ελληνορθόδοξη εκκλησία; 
- Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο ναό;
- Δόθηκαν στην ελληνική κυβέρνηση εγγυήσεις ότι αν ξαναεμφανιστούν αντίστοιχα φαινόμενα θα παρέμβει το επίσημο Αλβανικό κράτος;
Καλές είναι οι ανακοινώσεις και τα διαβήματα του Υπουργείου Εξωτερικών, καλές και οι συναντήσεις με τις εμπλεκόμενες πλευρές αλλά το θέμα είναι να ενημερωθούμε αν η αντίδραση από την μεριά της Ελλάδας επέφερε και κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα…»

 


aftonomi.gr/politiki/item/2782-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com